Slepá ulička

Slepá ulička

Anotace: ...

Do klece vsazená, spoutaná provazy.
Naprosta zmatená svou vlastní iluzí.
Provazy dřou zápěstí když se pláčem třese.
Svoje štěstí v neštěstí mlčky dál si nese.
Pohltil jí její svět když vichr v něm vál,
nemůže jít zpět a nemůže ani dál.
Je ve slepý ulici. Mezi odpadkama.
Hořkej roztok na lžíci a cítí se hrozně sama.
Zlomyslný stvůry zas vystrkují nos.
Na kusy rvou její vůli a začíná noc....

........Jen se svejma přízrakama, tohle musíš zvládnout sama!
Autor RustyHalloes, 07.04.2010
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, CULIKATÁ, jiljovský, greapy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

„Jen se svejma přízrakama, tohle musíš zvládnout sama!“- ST :)

07.04.2010 18:25:00 | greapy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí