Stejská se mi, punkáčové!!!!

Stejská se mi, punkáčové!!!!

Anotace: ...

Stejská se mi těch lidech co nosili křiváky,
po těch co i na pyžamu nosili dva spínáky.
......po všech čírech a těžkejch Steelech.....
Chybí mi každá nášivka i vlasy politý od pivka.
Chci zas řvát si „Anarchie!“ A fakovat když přijde policie.
Já chci zase v pogu skákat a nahlas zpívat „Humusáka“
Chybí mi Znouze a Houba a Totáčové-
.......STEJSKÁ SE MI, PUNKÁČOVÉ!!!!!
Autor RustyHalloes, 07.04.2010
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, jiljovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Padla mi dobře, taky si pořád za něčím stejskám.

07.04.2010 18:37:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí