Dopadl ?

Dopadl ?

Anotace: %%

Hluboce bál se anděla
To protože vypadá strašidelně.
Asi se to věru nedělá,
on trhal mu péra pravidelně.

Anděl věděl, že ho ve snech straší,
A proto to přehlížel stále.
I Přesto že to těžce snáší.
On seděl, koukal, nechal trhat dále.

Když poslední pírko andělu vytrhl,
Náhle přestal se ho báti.
On pak do nebe už nezdrhl,
A člověkem se musel státi.

Anděl dnes chodí, nosí radost z domu do domu.
Chtěl by křídla vrátit, ale stále chodí a chodí.
Autor snupicek, 07.04.2010
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí