Chodící stín

Chodící stín

Anotace: nwm

Když k večeru padá slunce níž,
chci být s tebou lásko blíž a blíž,
když vyřkneš slovo pouhé,
naše pouto jenž je dlouhé.
Je ti líp když jsi semnou?
Protože mě je líp, když jsem s tebou.
Tvé oči jak noc zakryjí všechno světlo,
Jen ve tvých očích, ve mě všechno kvetlo.
Pro mě noc je den.
Ve tvých očích stále jsem.
Umírám touhou říct ti, Miluji tě.
Umírám touhou říct ti, Vážím si tě.
Umíráš touhou ty?
Když usínám, vidím tebe,
Vidím tebe, vedle sebe.
Chodíš jako stín.
Jen s tebou to uvidím,
vidím lásku, něhu, vášeň, touhu, potěšení,
jenž přináší mi radost z tvého utěšení.
Slova tvá jsou jak jemné pohlazení,
Cítím bezpečí, klid a soucítění.
Celý příběh je jako z pohádky,
pokud nevěříš na bolest a na hádky....
Autor Gre_P, 07.04.2010
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:-)

07.04.2010 19:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí