S každou další vteřinou

S každou další vteřinou

Anotace: Opadané listy, kapičky vody...

Je tak barevná
A zároveň černobílá.
Je ledová
Ač v plamenech žila.

Zlato s odlesky kočičích očí,
Každý se v ní občas smočí.
Ve vlasech má veselí z mládí,
Ve výrazu něco, co duši hladí.

Za její vlády déšť byl sladký,
V lesech nebyly skládky.
Osud byl silný ne vratký
Děti se nedávaly do ohrádky.

Všechno skončí v jejím břiše,
Nemusíš se bát,
I ty dopluješ do její říše
A díky ní budeš tát.

Je to, co už dávno vzala voda,
Přelom vědění a hlouposti.
A i když jí je trochu škoda,
Se všemi poctami a radostí
Je jen tvou osobní Minulostí...
Autor Okřídlená Lištička, 07.04.2010
Přečteno 304x
Tipy 31
Poslední tipující: Gabrielle, Dygi, Mareritt, Kajaro, 4LJFilip, Miroslav Možný, Fenceless, susana načeva, dream in emptiness, harmony, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře napsané ..

10.04.2010 11:03:00 | harmony

krásné ST

08.04.2010 07:03:00 | xoxoxo

Lištičko...moc pěkné.

07.04.2010 20:02:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí