Až jednou

Až jednou

Anotace: ...budu starej

Sbírka: Třesky plesky

Snad nebude to v čase brzkém
ale až jednou
smíchá se mi hovno s mozkem

a v roce
365 dní
budu dědek
senilní

klidně mě nechte
ve spárech samoty
však ta mrcha
se mnou se zapotí

až jednou
budu smrti blíž
nechtě mě nést
můj vlastní kříž
nikomu z vás
nechci být
na obtíž
Autor Matty09, 07.04.2010
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Sidonie89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí