Ve víru času

Ve víru času

Anotace: ...

Ve víru času soliterem,
náhle krutější je svět
jen sami za sebe se perem
a není už si co povědět

Život nám rozdal jiné karty
kdo vyhrát z nás chce víc?
Slova se přestala drát na rty
a není už si co říct.

Kdysi jsme možná chtěli oba
za stejný provaz spolu vzít
jiní jsme nyní, jiná doba
a není už si co vyjasnit.

Ve víru času roztrženi
jiný je pro nás stejný svět
svět, ve kterém náhle není
není už si co odpouštět.
Autor Flamy, 07.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Mannon, CULIKATÁ, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné zjištění.

08.04.2010 06:37:00 | CULIKATÁ

...., napsané hezky, najít v tom..

07.04.2010 22:41:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí