******

******

Anotace: jsem slabá, nejsem silná...

Jsem slabá, nejsem silná
Nemám velké svaly na rukou,
neuzvednu žádné těžké závaží
a moje nohy nedokáží dupat takovou silou,
aby roztřásly zemské podlaží.

Také čelisti mám malé a zuby v nich slabé,
nedokáží překousat pouta okované;
Čelo a temeno už vůbec nemám tak tvrdé,
jak by se mohlo zdát,
vždyť vždy mě bolí hlava,
když zkouším se se zdí rvát;

Nemluvila sem ještě o svém srdci,
asi bych speciálně o něm něco navíc napsat měla,
protože zdá se mi,
že nikdo netuší,
jak modřiny mu nesluší !
Autor Hannah, 18.12.2005
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasny dilko a mas pravdu, mordiny srdicku neslusi, ty tam mas modriny a ja jizvy a otevrene rany, jsme na tom podobne,,,

05.02.2009 14:43:00 | strašidýlko-střapatý

Kolik z nás je silných? A kolik z nás opravdu slabých? pěkná...

18.12.2005 13:52:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí