střelec

střelec

Anotace: 07042010

najednou jsem zbystřil
a čekal
ničeho jsem se
nedočkal
mimo jiných záležitostí
kterých jsem se
dočkal
ale to nestačí
to nepřestane
nedočkám se

napjatej jak luk, střelec
v pohotovosti, v boji
bojuji
zamířím šíp
střílím a
zasahuji,
zase jsem tě
dostal

momentálně se věci
zdaj vážně fajn
jaro a tyhle
záležitosti,
je to skvělé, ale
stále rolety zatahuji
před ostrým
sluncem

napjatej jak luk,
se zrovna záležitosti
jevěj fajn.
napjatej jsem ale stále
zaměřuji,
střílím a
zasahuji

zase jsem tě
dostal
Autor humus, 07.04.2010
Přečteno 213x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí