...co všechno ráno

...co všechno ráno

Anotace: ...anotace není.

Uvědomil jsem si tvou přítomnost ještě než jsem otevřel oči
a odkudsi přiletělo bouchnutí dveří
a zvuk výtahu zastavujícího mezi patry
a já cítil nezměrné štěstí.

Žaluziemi pronikalo světlo
a dotýkal jsem se tvé hebké kůže
a viděl jsem tě dýchat
a měla si pootevřená ústa.

Spala si jenom hodinu
a byla si tak krásná
a voněla si čajem
a mnou a mořem.

Nový den tě probudil
a možná i nový život
a nezakrývej se prosím
a hlavně buď!
Autor Balaenoptera, 08.04.2010
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: Heda, 6thSun, labuť, Květka Š., Flamy, Boudicca, CULIKATÁ, hanele m., Jan Hrábě
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké počtení.

08.04.2010 10:16:00 | CULIKATÁ

zajímavě napsané ST

08.04.2010 09:41:00 | xoxoxo

pekne a opravdove

08.04.2010 09:34:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí