Skrytá

Skrytá

Anotace: ...

Sbírka: Hra se slovy

Na stráni v mlhách bývá,
mává stínem snů,
ve věčných mracích slov se vrací do domů.

Těch let, co bývá tam je světlem sečtených
a ohněm za pár vteřin věčně spálených.

Ta spirála se točí kolem řady hvězd
a stejně vzdálená je miliony let.

Tvé oči najdou ji i v mracích schovanou,
když chtějí, ruce větru závěs odhrnou.
Autor KirstenSnipe, 08.04.2010
Přečteno 307x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Agniezka, Meriel, Koza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mne hodně zamyšlenkové a velmi dobře podané dílko. ST!

14.05.2010 08:02:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí