Bod

Bod

Anotace: jen prostě divnej pocit...

To když stojíš na mrtvým bodě,
bezradnýma očima se rozhlížíš kudy kam,
jak utéct té skličující nesvobodě,
když všude stojí ty nápisy NIKAM.

To když nevíš, co zrovna dělat máš,
jestli se najíst, napít nebo jít spát,
sama sebe se nechápavě co dál ptáš,
já vím, to je zas on, ten divnej zkrat.

To když snad všechno je ti jedno
a přitom to tak nepředstavitelně vadí,
tenhle svět nikdy nezačal, nemá dno,
ani konec, snad panuje tu bezvládí.

To když musíš něco udělat, něco říct
a já už většinou nevím co,
možná by mohl mi to někdo předříct,
že bych pak nemluvila kdovíco.

To když odpovíš ano nebo ne
a obojí je špatně.

Tak to je ten bod.
Autor Jiná, 08.04.2010
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Markéta Hl., labuť, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč? protože.. ale to je důvěrné

08.04.2010 16:36:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí