Slova

Slova

Anotace: slova jsou strašně důležitý...

Ani nevíš, jak pár obyčejných slov může
krásně zahřát tvou promrzlou duši.
Víš, je to nádhera, když taje i kůže,
však za pár chvil se zmizí, zruší.

Ten pocit přelívá se v tobě jen chvilku,
ve mně však po celé dny zůstává.
Je to jen jeden z těch tisíce dílků,
s nimiž se život na cestě setkává.

Mou mysl však drásají velké obavy,
co když ta slova nejsou pravá,
člověk se jich asi jen tak nezbaví,
jak snadno si pořád něco nalhává.

Já nevím, kolik v těch slovech je pravdy
a upřímnosti, co když žádná,
co říkáš, myslíš z legrace nebo doopravdy,
jaká část lidstva je ta chladná?

Ty slova jsou moc příjemný
a strašně dobře se poslouchaj,
ale

jsou to jen slova.
Autor Jiná, 08.04.2010
Přečteno 263x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto téma mi párkrát také běželo hlavou.Ale milá slůvka jsou příjemná na bolavou duši,ale i na veselou:-)

08.04.2010 18:53:00 | CULIKATÁ

Nemusí to být jen slova, záleží na tom, kdo s námi mluví...

08.04.2010 17:06:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí