Krajina

Krajina

Anotace: šel jsem krajinou a napadlo mě toto:

Sbírka: O zvířatech, v lese, ve městě i jinde .....

Letadlo dělalo mohutný zvuk,
za sebou nechalo dlouhý bílý pruh.
Psí štěkání rozléhalo se v dáli,
na větvích stromů zpívali ptáci.
Rostou pupeny ve větvích stromů,
všechno se probírá do jarního shonu.
Broskvové slunce zapadá za obzor,
vypouští měsíc na jeho noční pouť.
Autor Hermos007, 08.04.2010
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí