Waste romantik

Waste romantik

Anotace: I'm Waste romantik.

Vede mě k tobě tajná láska,
která se rovná velké hře,
není to nic než fairplay sázka,
způsobí velké rozepře.

Pro tebe budu ten nejkrásnější Waste,
jsem asi trošku zamilován šíleně,
jak sladce zpíváš pomačkaný plaste,
vůně se šíří kolem mě.

Mačkám své texty kdy slunce vyjde,
úžasně něžnou romantikou,
věřím že sladký nápad ke mě přijde,
zničí ho diktát modrou politikou?
Autor Básník lásky, 08.04.2010
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, Isquieasuus, Demedalex, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach, ta báseň má náboj, má něco v sobě.....
ale zdá se mi, že ty jsi prostě nepřenesl všechno co v těch slovech je....:(

11.10.2010 11:51:00 | whiolet

snad nezničí...

21.04.2010 21:50:00 | Demedalex

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí