Můj příteli

Můj příteli

Anotace: Pro mého přítele, který odjel před rokem do Argentiny...(prosinec 2009)

Příteli můj, kde jsou ty vzácné chvíle s tebou uběhlé,
odjel si daleko za oceán a hle
již přes rok žádná z těchto chvil,
krom těch jim podobným
mě v duši nehřeje…

A stále na to myslím,
Na tvé myšlenky a jejich hloubku,
Na tvou pomoc, na tvé rady
a na chvíle, jež si trávil tady.
a teď si daleko a nevídám tě již…

Vzpomeň, jak si mi říkal o světě dvou lidí
a oba dva řekli jsme, že dálka jej nezničí,
pokud to nedopustí a stále se spolu vidí
sic jen v myšlenkách, ale ten svět neskončí!

Tvá duše stále je blízko mé,
v mysli mi nikdy nejsi dál..
Vzpomeň, že hmota a vše skutečné
podřízené jsou nehmotným myšlenkám!
Autor Anura, 08.04.2010
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: Arthur Bimbaud, ta.cupka, CULIKATÁ, Flamy, JohnyD.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No mám právě tsrach, že loučení se v tomhle případě změnilo v odloučení. Už půl roku od něho nemám žádnou zprávu a naštvalo mě,že v posledním dopise od něho bylo jen něco o blbým batohu, co jsem mu pujčila, který mi chtěl poslat poštou, jako kdyby šlo o nějaký batoh...

09.04.2010 08:50:00 | Anura

ještě horší než loučení je odloučení

08.04.2010 23:22:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí