Samolibé lhaní

Samolibé lhaní

Anotace: ...

...jak chtít víc než jen být další ženou,
která se žene v davu lidí, co stejně kořist nedoženou.
Jdeme špatně, každý zvlášť , s hlavou hrdě vztyčenou..
Míjíme život, kroužíme kolem něj jak na oběžné dráze...
kam vysadila nás naše pýcha...
Zavíráme oči, je nám špatně z toho jak se to točí, ale jsme rádi, že jsme na kolotoči...
I když každý sám, zoufalý a nesmělý, víme co chceme, ale ze strachu, že mineme..
plníme tupě příkazy, a na obranu stavíme si hrady z dobré nálady a přesvědčení, že to,
co žijeme je opravdově umělé a toužíme prožít to znova…jak je to roztomilé
...samolibé lhaní
Chcete pravdu?

Jsme jen chvíle….
Autor Lifebreath, 08.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: dead-head, Zorenka Ježková, ilona, dream in emptiness, nedám si. díky, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí