Za dlouhých nocí

Za dlouhých nocí

Anotace: ***

Za dlouhých nocí jsem s tebou
v lese kde sedáváme na pařezu
na louce necháme si čmeláky zpívat do ouška
u potoka nohy zmáčíme si po kolena
pak létat budeme jak ptáci
řekni mi, smí to být
Ještě se noci bělají
pod přikrývkou umouněného sněhu
dny jsou tak mrazivé až v hrudi bodá
jen já se dávno vyhřívám na sluncem rozpáleném poli
a nedbám, že sním
Musím se probudit
a zastlat sama podušku
nečekat, že kávu kdosi podá
jít ráno po ulici
zdravit jen do límce
dobrý den
Autor jaroslava anna, 08.04.2010
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Pablo Kral, Psavec, modrá..., Robert S., CULIKATÁ, labuť, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky píšeš.S něhou v srdci.Líbí.

09.04.2010 09:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí