Znám píseň

Znám píseň

Anotace: indispozice

Znám píseň která osloví tvoji touhu
pak o pohlazení řekneš si sám
já budu mít v srdci strunu
a v akordech lásky ti zabrnkám
včera já kamarádka do deště
dnes k slunci chtěla bych snad letět
když přicházel jsi po cestě
a nemohl ještě vědět že tebe
dávno víc něž ráda mám…
žaluji slunci žaluji mrakům
za krátkou dobu sečtu své roky
pak jen tak letmo co jsem mohla
a není spočítám
mohla jsem být kytarou a strun mít co měsíců
má rok
jak ráda bych se nechala tebou ladit
ty však jsi nestihl zabrnkat pár slok
struna se přetrhla a musel jsi mne zradit…
žaluji vodě žaluji řekám
můj déšť již odvál vítr
a slunce nemá sílu hřát
pětkrát se měnil kalendář
dnes nedokážu hrát.
Autor jaroslava anna, 08.04.2010
Přečteno 272x
Tipy 14
Poslední tipující: Oťas, ilona, Zasr. romantik, Jiří I.Zahradník, Houda, Psavec, modrá..., Květka Š., CULIKATÁ, Kars, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale velmi hezká
ST

09.04.2010 08:02:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí