Ochránce

Ochránce

Anotace: O lidech

Ochránce je kus člověka,
muž či žena.
Nezáleží na pohlaví.
To nerozhoduje, to vážně ne.
Muž je muž,
žena zas žena.
Pohlaví nerozhoduje, to vážně ne.
Když chlap ochránce je,
tak násilí všude kolem panuje.
Když u ochrany žena je,
tak láska kolem koluje.
Každý patron chce být svůj.
Pohlaví nerozhoduje, to vážně ne.
Když dítě pláče, žena taky.
Když muž pláče a je tam žena,
tak situace je už ztracena.
Když dítě pláče, a muž taky,
to žena Matka opustila svět.
Muž už není muž,
ale vdovec.
Dítě není dítě,
ale sirotek.
Avšak žena Matka,
ta už není.
Ta opustila svět.
Autor Boldius, 18.12.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme pravdu svou... ale bolest nás spojuje

18.12.2005 13:33:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí