Pro punker

Pro punker

Je to touha být jiný
Možná trochu líný
Možná plný viny

Životní styl, after of kill
Hudba plná žil
Strohé rytmy, zbrklost těl

Volno myslnost práva,
Lehkost vášni dává
Everebody here
Báje plný modrých čír

Raise your voice
He only joys
Smoking forever kills
Punk of still

Punks not dead
Never feet
Just repeat
Punks not dead!!!!!!!!!!
Autor Lorenco Michaliáš, 09.04.2010
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí