Co na tobě...

Co na tobě...

Anotace: ...

Miluji tvůj smích,
ten tichý i hlasitý
upřímný a lechtivý
co v mém srdci brány otevírá

Miluji tvůj pohled
do mých očí
co hledá mne
a láskou na kousíčky rozebírá

Miluji tvé polibky,
kterými mne dostáváš
do jiných dimenzí,
jejich něhu a krásu

Miluji každý tvůj dotek
prstů, nohou, ramen,
dlaní, dotek
byť jediného tvého vlasu

Miluji Tě celou
a za tebou vždy půjdu
jak slepec
..jen podle hlasu
Autor Caddy, 09.04.2010
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí