Smím...?

Smím...?

Anotace: Jedna starší...neveselá, truchlivá...stává se :o/

Dokaž, že v tobě něco tiká.
Dokaž, že duše zanaříká,
aniž ji musí poranit.
Smím po tvém boku dále dlít?

Ach dokaž, kolik štěstí stojí,
když přijali tě pod obojí,
bál jsi se velmi o své bytí.
Smím po tvém boku dlíti?

Dokaž mi, že lze změřit cit.
Já mám jen talent ublížit.
V závaží přeměň očí svit.
Smím po tvém boku dále dlít?

A teď mi dokaž, že jsi žil.
Zda jsi se mlčky usmířil
se zdroji svého příkoří.
Smím za tě život položit?
Autor kaňka ouškovaná, 09.04.2010
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: Kajaro, Já Esther Ruth, ludmil, divoska_jaja, zenge, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiše tak trochu truchlím...ale což.nu,je krásná... a strašlivě smutná.

11.04.2010 17:28:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí