Namaluj Měsíc

Namaluj Měsíc

Anotace: Původně úkol z hodiny literatury...trochu se to rozrostlo

Namaluj Měsíc
vůní jitrocele.
Slyšíš jak vzdychá srdce v těle?
Vyčti mi z úderů pohádku.
Ale jen slepě a pozpátku.

Hořký zpěv
odrazu na dně vlhkých očí
- krvavé ruce od klokočí.
Cítíš tu barvu zkřehlých dlaní?
Dotkly se nachem tvojich skrání.

Ukovej tón
z mámivé chuti šarlatové,
jež trpkostí se někdy zove.
Ze snítek vřesu napoj stín
uťatých vzlyků kopretin.

Ochutnej
mollovou stopu černě pera
- pamlsek chladný od Baudelaira,
utkaný ze lží něžných vrahů.
Přijdeš mi zítra na popravu?
Autor kaňka ouškovaná, 09.04.2010
Přečteno 389x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, Kajaro, divoska_jaja, ludmil, zenge, Jeníček., Psavec, Zasr. romantik, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S
t..

26.11.2010 23:19:00 | zenge

strašidýlko-střapatý: Stačí bedýnka.

10.04.2010 13:47:00 | Jeníček.

já bych radši chtěla namalovat beránka ;)
dílko se mi líbí

10.04.2010 00:18:00 | strašidýlko-střapatý

Šel bych, bude před nějaké občerstvení nebo se mám najíst doma? ST - dobrý!

09.04.2010 21:47:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí