nic s tím neuděláš

nic s tím neuděláš

Anotace: hold už sem takovej

nemám dosti ctižádosti
co v životě chci dosáhnout
blbý becy plný zlosti
nedokážu nic dotáhnout

že povrchni strašně sem moc
a neřeším voloviny
prokalívám den taky noc
chybí mi ten pocity viny

flákávám se nic nedělám
všechno je mi horzně volný
nejhradši mám prej jenom flám
hold já nejsem chlapec vhodný

pro tenhle svět konfomity
za uspěcehem spěchá každej
na mě sou to rychlý kmity
lidi se i proto vraždej

nikam nikdy nepospíchám
jenom si tak prostě pluju
života se neostýchám
život jak hru já si hraju
Autor ostuda lidstva, 09.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děláš zatím dobře.Až najdeš svoji parketu a budeš ji chtít prosadit,tak uvidíš.Život dostane smysl.Ale bude to těžký.Ty nejsi povrchní.

21.06.2010 22:56:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí