Lásko, bolíš...

Lásko, bolíš...

Anotace: ...

Miluju Tvůj pohled
když očima ji hladíš
Miluju Tvůj dotek
když její vlasy svádíš
Miluju Tvoje rty
když jejích se dotýkají
Miluju Tvoje ruce
když do lásky se oblékají...
Lásko bolíš
Ty krásná nevinná
jeho srdce moje nevnímá
já jsem ta zlá, sobecká
co očima smutně na svět se dívá
já jsem ta nehezká
co lásku svou skrývá...
Lásko bolíš...
Autor AAJenny, 10.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Isquieasuus, ilona, Kajaro, CULIKATÁ, Petbab, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle básnička mě tuze moc potěšila:-)))Děkuji ti,básníku:-)

05.06.2010 02:52:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí