Bestie

Bestie

Anotace: .....................

Proč jsem poznal tu bestii
jenž je mojí noční můrou
když s ní mluvím
vaří se mi v žilách krev
nejraději bych ti plivnul do ksichtu
všechny slova
které v sobě dusím

ty, která jsi zlomila mé srdce
lehce jako párátko

nejraději bych na tebe zapomněl
ty hade z jarní jabloně
z božského ráje
kterého jsem si pustil
k mému srdci
velmi blízko
až k mým hranicím mých citů
ukrytých za velkými hradbami

ať trnová koruna
stane se znamením
té lásky k tobě

než stal se jen obrazem
ve tvé galerii
zničených srdcích...
Autor Vlk v rouše, 10.04.2010
Přečteno 284x
Tipy 26
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, dream in emptiness, Lenullinka, ilona, malá slečna, E.deN, Psavec, hašlerka, labuť, PPetrushka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejak se to nakonec poresi a bude zas dobre v tvem srdci ;) ST

12.04.2010 16:36:00 | dream in emptiness

To musela být asi potvora.Dobře nápsáno.

10.04.2010 10:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí