Prokletá hodina ráno v pět

Prokletá hodina ráno v pět

Anotace: Jednou sem se vrátil asi o pěti ráno. No a jak sem se probudil tak jsem napsal tuhle báseň...

Ta prokletá hodina ráno v pět
když se ti zhroutí celý svět.
A co bylo už se nevrátí

Ta prokletá hodina ráno v pět
Co dals už nedostaneš zpět
A co našles se ti neztratí

Ta prokletá hodina ráno v pět
Kdy bylo poprvé? A kdy naposled?
To už nikdo nezjistí

Ta prokletá hodina ráno v pět
Smutný návrat do dávných let
Slunce se zády obrátí

Ta prokletá hodina ráno v pět
Proč žít a co smět?
Když už ztrácíš naději

Ta prokletá hodina ráno v pět
Co teď? Kam se obracet
Když nás v nebi nechtějí.
Autor Jean-Valjean, 18.12.2005
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí