Pro Zuzanku

Pro Zuzanku

Anotace: Mojí malé Zuzance...

Jsi tu vždy, když bolest v mém srdci převládá,
jsi tu vždy, když smutek moji duši ovládá.
Jsi tu vždy, když černé myšlenky se mojí hlavou honí,
jsi tu vždy, když má bytost třpytivé slzy roní.

Jsi tu vždy, když nedokážu se smát,
jsi to ty, kdo dokáže mě rozesmát.
Jsi tu vždy, když nemám sílu žít,
jsi to ty, kdo nenechá mě odejít.

Jsi tu zkrátka v každé chvíli,
jsi tu, i když den se ke konci chýlí.
Jsi tu vždy jako přítel nejlepší,
Jsi to ty, kdo mě vždy potěší.

Děkuji, že jsi!
Autor Vavu, 10.04.2010
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Metcheque, BARBYE, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co víc si přát, než aby nás měl někdo rád :)

19.05.2010 14:59:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí