Drugs

Drugs

Anotace: Marihuana,víc nic,nic víc.

Do nosu letí bílý prach,
po šalvěji máš z myši strach,
natáhneš crack do hlavy,
ach ty drogy mě baví.

Nabiješ sklo,nabuříš bong,
do uší pustíš DnB song,
písnička ti ničí brain i uši,
stav o kterém maminky netuší.

Za barákem zeleň raší,
neznalí to do hlavy tlačí,
to chce katr sbalit do brka,
dá si prda,padá k zemi a mrká.

Týpek se v holotrpu valí,
a další špek se balí,
kdo si chce lehnout teď?
řekni já a rovno hleď.

Vezmeš brko,dáš mu shot,
rozbije si hlavu o plot,
s úsměvem si dáš prcka,
kdo říká zelí fůj je kecka.

Tak pojď,dej si taky,
pojedem autem nebo vlaky,
poletíme do zeleného nebe,
z reality už nám jebe.
Autor Ante portam inferam, 10.04.2010
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí