Protestsong

Protestsong

Protestuji protí všemu tomu světu,
však musim najit tu správnou větu.
Větu tu, že svět nynější spěje do pekel,
a nezachrání ho ani záře světel.

Nechci být jedním z vás,
řeknu vám to nyní,
a řeknu vám to zas.

Nemám rád ty monotoní zvuky,
ikdyž často se mi to vymkne z ruky.
Místy si připadám,
a pak sám sobe si nadávám,
že stojím sám proti sobě,
kdyý často uchyluju si k chloubě.

Protestuji proti nýnější mláděži,
však oni ví na koho má slova naráží.
Kdejaký souboj v pěstích bych prohrál,
tím by se mi ten dotyčný vysmál.

Holkám se líbí ty gelovaný palice,
co proti mě jsou jak přezbrojený milice.
Ti největší kingové a gangsteři,
v ničem co je pravda v ničem mi nevěří.

Však zatím tomu tlaku odolávám,
a pomalu se k odpovědi odhodlávám.
Nikdy newím jestli se mi to zdaří,
ale jasně vím, že to k tomu patří.

Protestuji proti tomu všemu,
a stále poznávám tu skutečost samu.
Autor Jan Václav Znojemský, 10.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí