Ve světě

Ve světě

Anotace: ...

Ve světě dospělých,
údolí slzavých.

Bojím se těch dospěláckých splínů,
nejlepší je vrácení do dětských snů.

Už žádné pohádky,svět najivních krás,
klidné usínání s medvídkem není v nás.

Tucty známých, ale kdo mě opravdu zná.
kdo ví, kterou píseň nejraději mám.
kdo ví, jak se mi nejlíp usíná,

Další narozeniny oslavím
a ke starším se přiblížím.

Nechci být zase blíž dospělosti.
Chci zpátky bezstarostné dětství.
Autor Niky88, 10.04.2010
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesmíš si to připouštět-já tu mám spoustu darovaných plyšových kamarádů:-)

10.04.2010 20:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí