Idylka

Idylka

Anotace: hra

Muž čiernej pleti s bielymi ponožkami, noviny a plechovka piva.
Hovoriaci neznámym jazykom.
Dve ženy hádzajúce kamene.
Trblietavé vlny.
Biele čiary po nebi.
Bielohnedá pena v šálke kávy.
A stále ich hádžu.
Muž čiernej pleti stále rozpráva cudzím jazykom.
Pena klesá.
Idylický deň sediac na slnkom vyhriatej pláži,
vo večne upršanom Anglicku.
Autor Marína, 10.04.2010
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí