Všetko je..

Všetko je..

Anotace: .. inak

Všetko je inak, tiež nevedel som to
pochopil, až keď som nad Zeme loptou
konečne našiel to, čo nie tam dole
nad slnko jasné je, až oči kole

chcela si vedieť? už nie, múdro mlčíš
nie ako ja, Ty sa z chýb žiť naučíš
zachováš dekór a šarm jak sa patrí
ani nezatúžiš po hviezdnom vandri

kto by kam lietal, na Zemi je všetko
nedospel nikdy, ten chudák Nevedko
nech, tak mu treba, tam hlavu si schladí
hlboko pod nulou mráz mu osladí
život, a s pokorou odtiaľ sa vráti
- nie, vlastne zobudí.. zo snov.. čo stratí?
Autor Petbab, 11.04.2010
Přečteno 229x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sophia92, fialová, Koza, Psavec, Květka Š., Kett, labuť, Lorraine, Tomáš Přidal, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možno na Zemi je všetko...no sme to len my, ktorí nevieme k tomu cestu nájsť... tak sa zobúdzame zo svojich snov...

11.04.2010 08:49:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí