Mrtvé nápady

Mrtvé nápady

Anotace: Chvilková krize :)

Sedím na židli, hlavu v dlaních.
Stýská se mi po mých přáních.
Která kdysi živá byla.
V noci jen jsem snila.
O spisovatelském peru a papíře.
Zdá se mi to k nevíře.
Ta naivita dětská u srdce lechtá.
Dospělost se krutě chechtá.
Mým hloupým přáním
a stále prázdným dlaním.
Jak otrok jen se klaním.
A radosti se straním.
Což vlastně chápu.
Vždyť ve dne tápu
mezi čtyřmi stěnami
uštvaná ozvěnami
mých mrtvých nápadů.
Promiňte, už nemám náladu…
Autor Prinzeschen, 11.04.2010
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, Houda, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s těch se dělají živé

11.04.2010 19:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

Stačilo ...

11.04.2010 16:57:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí