Sbalím se

Sbalím se

Anotace: ...

Sbalím si v pokoji batoh
a do něj pomalu dám,
všechno, co měla jsem říci,
všechno, co dlužím vám.

Vezmu si do rukou oči,
abych vám nemohla lhát,
že se jen zamyšleně koukám,
že mě baví tu stát.

Vezmu si na nohy boty,
uvážu tkanice snů
a půjdu za sedmým mrakem,
barvu má uschlého lnu.

A pak se ponechám dešti,
možná, že porozumí,
že tady stojím a nevím,
mluvím a že to neumím...
Autor voedor, 11.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, susana načeva, labuť, rezina, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i balená voda to umí...

20.04.2010 11:28:00 | enigman

Nejen déšť rozumí ...
ST

11.04.2010 16:56:00 | rezina

kolikrát já už měl sbaleno...ST

11.04.2010 10:18:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí