Strach II

Strach II

Anotace: ....mám strach ze samoty, i strach z blízkosti.....

Strach II

Mám strach ze zesněžených, bílých plání,
mám strach z maminčina prsu,
mám strach z mléka sání.
Mám strach z jara,
mám strach z ledu tání,
mám strach z něžných slov,
mám strach z pousmání.

Mám strach z tvojí blízkosti,
mám strach z něžných polibků,
mám strach z radosti.
Mám strach ze zimy,
mám strach z tepla,
mám strach z květiny, aby nerozkvetla.

Mám strach ze samoty,
mám strach z blízkosti.
Mám strach z hladovění,
mám strach z sytosti.
Mám strach být sám.

Mám strach z odevzdání.

Mám strach ze změny.

Mám strach ze ztráty sama sebe.
Autor Mustafaibrahim, 11.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí