Sanatorium

Sanatorium

Anotace: Psáno pro kapelu Diverzanti

Dokola se dívám a vidím bílou zeď
navenek je bílá a já v ní vidím šeď
z postele teď vstávám a chci se koukat ven
rozčilen nadávám, že jsem tu uvězněn
s pohledem na mříže čím dál víc roste hněv
s centimetry blíže se stupňuje můj řev
odváděn zřízenci jako lev bráním se
přirovnán k šílenci dán do izolace

Osobnost je jiná, už odpor neklade
k myšlení je líná, to prostě nezvládne
Tabletami krmen úplně každý den
Neustále zhrzen i když se mi zdá sen
S příchodem půlnoci promlouvá ke mně hlas
Vykládá o moci která se skrývá v nás
Umění se vzepřít je to co hledáme
nejvyšší čas začít a bude s tím amen!
Autor Ivan Švec, 11.04.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Anura, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí