(s)kríženie

(s)kríženie

Anotace: ....

je načase odtrhnúť
šedý zákal z okuliarov
odkryť šrámy
zapudrované make – upom

konečne ťa vidím presvietenú
každý lom nedokonalej kože
každú trhlinu v svedomí

zabárame slová do jazykov
nechtami píšeme do svalov
uväznení v mieste
gýčovitých predstáv

sme prepotení
dennou (s)potrebou
(s)kríženia
Autor MikroB, 11.04.2010
Přečteno 200x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí