Podoby mezi dálkami

Podoby mezi dálkami

Anotace: psáno na přání :o)

Zvědavost má podobu starého rozpadlého stavení
před nimž dva koně v poklusu zastaví se
a hudbou nebes letí
bílá holubice

Posílám potají pár tichých veršů
daleko k dálkám směrem Tvým
ty sám sis je prý přál
vzpomínáš ?

A dnešním dopisem netopýr plul
podobným tichem usmál se a ztratil
noční tvou, křídla unavena
stokrát se na Měsíc vrátil

Dálka má podobu maličké dlaně,
ze které troufla jsem si číst
děkuji za ni
za další nedopsaný list...

snad se zas brzo budem číst...
Autor Káňátko, 11.04.2010
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, losscar, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dotkla se mně vzdálená maličkost podané dlaně, a prostoupila myšlenka lidské ubohosti v zapomnění, děkuji Ti za připomění :)) Káňátko milé :)

15.04.2010 18:43:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí