Obraz

Obraz

Anotace: ...

Za temnými bránami
čo nohou prekročené.
Kruhom rodiny
zničenej.

Škvrnami od činov,
slovami zahanbenej
kolísky osudu.

Kladivom zasiate
stĺpy nenávisti,
ako posledné
výkriky nádeje.

Na kameni
rozpoltené ruky žiarlivosti,
v obraze človeka
vyjadrené.

Štíty nočných vrchov
mesiac ochladzuje,
maliarom inšpirujúce .

Stopy zanechané
a nástrojom prekryté,
temné brány zarastajúce
alejou stromov .
Autor mMichalj, 11.04.2010
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí