Zastesklo se mi

Zastesklo se mi

Anotace: ***ve vzduchu visí teplé taneční večery***

Salsa, samba, rumba,
zastesklo se mi.

Chci se napít letního večera,
v sadech zelených a po tmě šerých
dovádět do sytosti.

Vlnit se v rytmu latiny,
jít přímo z kurzu angliny,
odhodit tašku učení,
vnímat jen těla šumění.

Být na vrcholu slávy,
cítit v sobě
karnevalovou paní.

Na chvíli někam uniknout,
být šťastna,
tak snadné přeci je,
k rajskému vzduchu
přidechnout.
Autor jerabina, 11.04.2010
Přečteno 528x
Tipy 5
Poslední tipující: devcatko z jetele, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí