Pro...

Pro...

Anotace: ...

Já vím, že nejsem už tak fajn,
srdce mám plné hlubokých ran.

Já vím, že se málo směju,
žiju jen pro nedůvěru.

Já vím, že za Váma málo chodím,
dávala jsem radost, teď bloudím.

Já vím, že Vy mě neopouštíte,
těžký život taky žijete.

Já vím, že jsem protivná,
to už se mi někdy stává.

Vy víte, jak mě na chvíli rozveselit,
znamená to pro mě víc jak tolik.

Vy víte, že bych chtěla být zase fajn,
jste pro mě vším a moc ráda Vás mám.
Autor Niky88, 12.04.2010
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: modrá..., Petbab, nejsembásník, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň plna slunečních paprsků

12.04.2010 08:56:00 | Petbab

Víš,co se říká-důvěřuj,ale prověřuj.Opatrně.
Ale v modro Culík věří:-).

12.04.2010 06:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí