KLAUNSKÁ**

KLAUNSKÁ**

Anotace: (...)

Světla výkladních skříní
i neonová záře z pasáží
už dávno soucitně mlčí.
A nad městem je obří mlha.

Jen poslední smutnej klaun
se drze vrací z flámu domů.
Upad mu nos a z tváří
se smyl falešnej smích.

Bude mít rád i tohle město.
Jen za trochu dešťový vody
a odlesk slunce ve vlasech
překrásný tanečnice Chloe,

Co ji miloval i kouzelník André,
z Paříže provoněný váhavým,
letmým dotykem dvou dlaní,
když spolu randili pod Eiffelkou.

A klaun byl zas všem
jenom pro smích.
Autor colorka, 12.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Zefi, Divoženka1, Demedalex, Kajaro, Psavec, modrá..., Skalsky Pavel, Petbab, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se četlo úplně samo!Super,fakt:)))

20.04.2010 21:41:00 | Kajaro

pěkné ST!

13.04.2010 09:41:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí