Jak to chodí

Jak to chodí

Anotace: nic moc asi že?

Dýchám vzduch, co někdo dýchal.
Píchám ženy, které někdo píchal.
Kráčím ulicemi, kde někdo kráčel.
Nacházím věci, co už někdo našel.

Slunce vyjde, slunce zajde.
Láska se ztratí, láska se najde.
Světlo svítí, světlo zhasne.
A přesto je všechno, tak zvláštně krásné.

V životě stoupáme, v životě klesáme.
Tam kde nic není, tam všechno hledáme.
Chceme se předvést, přesto se schováme.
Za pravdu svou, v kterou tak doufáme.

Jsme jenom lidi, na hubu padáme.
Když máme odvahu, tak se zas zvedáme.
Před bohem svým, pokorně klekáme.
Víra je klíč, od velké neznámé.
Autor eddy1 1 11, 12.04.2010
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí