Dva stopaři

Dva stopaři

Anotace: malí čtyřnozí

V příkopu u cesty
staví můj vůz
musí být v pelíšku
už mají skluz.

Sluníčko k západu
pomalu se šeří
nebudou včas kluci
před domem u dveří.

Přibrzdím auto
nechci být vrahem
aby mi výčitky
stály před prahem.

Dva malí zajíci
hopsají přes cestu
ať příště vezmete
červenou si vestu.
Autor Čoki, 12.04.2010
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, modrá..., CULIKATÁ, labuť, Giginka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajícům pořídíme vestičky
Čokimu do tváří culíčky:-)))

13.04.2010 07:36:00 | CULIKATÁ

Vestu mají na stánku
prý za zaječí oháňku...

12.04.2010 21:56:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí