Proč jsem tě začal malovat?

Proč jsem tě začal malovat?

Anotace: múzické umění se skládá z múz a z jejich obdivovatelů...

Jiskrný západ slunce
na větvích podzimních květů,
vláčí k obzoru nový den,
a déšť krápí širou zem.
Z šedivých tahů grafitem
duhovka z vláken snění,
pod dozorem měsíce,
mění se v úst směsici.
Na špinavých oknech autobusů,
vzkaz „miluji tě?“ motýl nechává,
a s křídly do nebe prchává,
pro tajnou naději šílených van Goghů.

V tmě dnešní noci,
Měsíc s paletou z hvězd,
na slunce vzkaz maluje,
prý mě možná „miluje“…

?
!
Autor Láďa, 12.04.2010
Přečteno 207x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, zelená víla, Květka Š., ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí