Nejsem sama

Nejsem sama

Anotace: ***

Zvedám šálek plný hořké kávy
připíjím myšlenkám na zdraví
dlouhý byl den
a ještě delší bývá noční
šlapání myšlenkám na paty
vnímám to sladké pomyšlení
že ještě hořkého moku je dost
dávno nejsou slyšet venku hlasy
jen mraky se honí nad střechami
bude průtrž mračen
a mně je to jedno
psí slečna sní své radostné zážitky
ráno bude dělat jako že měla těžkou noc
nevěřím vždyť se směje pod vousy
dopíjím kávu
lehké klepnutí porcelánu zní jak pekelný hluk
ohlédla jsem se
na zdi visí obraz jeden jediný obraz
jeden pes a jeden obraz
jak milé že nejsem sama
Autor jaroslava anna, 13.04.2010
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Divoženka1, Oťas, ilona, Houda, modrá..., labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténkové ale moc hezky a citlivě napsané.

25.04.2010 00:48:00 | carodejka

pes jeden jen obrazů je víc
nad hlavou smutný půlměsíc
kávu si spolu zalijem
pak s chutí si ji vypijem

19.04.2010 20:56:00 | Divoženka1

Labut´ mi vzala slova!

13.04.2010 09:34:00 | modrá...

Hořký nádech provoněný smutkem... :o(

13.04.2010 07:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí