Nový život začíná

Nový život začíná

Anotace: Je to báseň dle pravby o lásce a zradě

Stávám s vůni kávy,kol panuje ticho
tebe jsem opustil,je mi to líto
Omlouvám se jiná dívka v tom byla
svýma krásně poměnkovýma očima,mě tenkrát uhranula

Z jejího hlasu,byla cítit zvláštní něha
rety růžové,po pás vlasy zlaté měla
Když tancovala,nedalo se jejímu tělu odolat
kdo jí spatřil,jen jí chtěl milovat

Promiň milá ani já jí nedokázal odolat
miluji ji jednou si možná budu stěžovat
V životě člověk udělá spousty neodpustitelných chyb
teď se děvče jak s tebou mám líp

Nemusím na ulici usínat už domov mám
chodím dveřmi né oknem jak k vám
Je to matka svobodná,ale ráda má
zdá se,že můj nový život začíná
Autor kds, 13.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí