Životní chvění

Životní chvění

Anotace: mé životní chvění na Lysé hoře

Životní chvění

Dny noci rána večery a
polední paralely
vteřiny hodiny bytosti planety
kolem své osy se točí

ranní rozbřesky večerní červánky
světelné hříčky proplely
myšlenky ideje intuice a memoáry
hlavou stékají po obočí

žij žiji ! žijte žijeme !
tekoucí voda horoucí život
proplouci honosí příroda
srdeční tlukot

jelení parohy mufloní rohy
lesnaté stezky zelené hory
drcené kamení kostelní zvonění
kvetoucí koření přírodní mámení

pohled sluneční oblaky prosakuje
zlatavé nitě udice životy vytahuje
jeden se při tom protahuje – zuby cení
. . . životní chvění . . .
Autor LachimCZ, 13.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Kajaro, Psavec, labuť, Skalsky Pavel, modrá..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panečku, to byla slovní jízda... líbila se mi! :o)

13.04.2010 10:07:00 | labuť

Až mne to rozechvělo!

13.04.2010 09:19:00 | modrá...

krásné životní chvění ST!

13.04.2010 07:55:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí